Kedves Látogató!
Rolunk_1
Éttermünk három év építkezés után 2014 novemberében nyitottuk meg családi vállalkozásban. Célunk és törekvésünk egy olyan étterem megalkotása volt, amelyben a vendég szemszögéből alakítjuk ki a működésünk, nem másolunk más éttermeket. Alapvető technológiákat természetesen alkalmazni kell, ilyen a fatüzelésű búbos kemence, amely nélkül lehetetlen igazi nápolyi típusú pizza készítés, de az ételek elkészítésénél már fontosnak éreztük, hogy ötvözzük a válogatott minőségű alapanyagokat a házias ízekkel és ezt megkoronázva bőséges adagokat tegyünk a vendégeink asztalára.
Ételeink alapanyagait a magyar és olasz kézműves szektorból válogattuk össze. Olyan termelők és gyártók termékeit használjuk, akik ötvözni tudják a hagyományos ízeket a korunkban egyre nagyobb figyelmet kapott egészséges táplálkozási trendekkel. Italaink is a világon piacvezető márkákból adnak átfogó kínálatot. Fontos kiemelni a szörpöket, amelyek nem tartalmaznak tartósító szert, vagy a limonádét, amelyet friss gyümölcsből helyben készítünk. A kemencében első sorban „vékony tésztás” pizzáink készülnek, de számos étel elkészítésénél alkalmazzuk az általa nyújtott előnyöket. Méreténél fogva nagyobb egyben sütött malacságokat is el tudunk készíteni, de a köretek körében is népszerű a kemencés sütés.
Rolunk_2
IMG_8409
Általános étlapunkkal párhuzamosan kéthetente változó „konyhafőnök ajánlatunk” ad még néhány alternatívát az ínyenceknek, de nem zárkózunk el egyéni kérések teljesítésétől sem. Itt leginkább a diéták betartásában, vagy az allergiás problémák elkerülésében tudunk segítséget adni. Reméljük mielőbb üdvözölhetjük éttermünkben, így esélyt adva a személyes tapasztalat szerzésnek.

Invito csapata